Voorhuis Kunst en Antiek

Voorhuis Kunst en Antiek

Specialist op vele fronten

Als u Doetinchem via de Waterstraat binnenkomt, kunt u er niet omheen: de kunst- en antiekwinkel van Voorhuis. De argeloze passant ziet echter maar een klein gedeelte.

Want achter de winkel, aan het oog onttrokken, vindt u een fraaie collectie antieke klokken, meubelen, schilderijen, sculptures en decoratie-items.

Impressie

Advies

Voor uiterst deskundig advies bij aankoop van Antiek of Kunst bent u bij Voorhuis aan het juiste adres. Een fraai schilderij, een waardevolle antieke klok of een mooi schrijfmeubel, het is er allemaal, en ze weten er veel over te vertellen. Een groot voordeel is bovendien dat u kunst en antiek kunt inruilen. Maar ook wanneer u uw antieke klok wilt laten taxeren of advies wilt over reparatie bent u van harte welkom. En wilt u een taxatie van een complete inboedel of moet door bijvoorbeeld familieomstandigheden een inboedel verkocht worden, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Over vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken : Voorhuis Kunst en Antiek zorgt er voor dat uw aankoop uit de Kunst en Antiek collectie in perfecte staat bij u wordt afgeleverd.